ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η ημέρα και η ώρα της πρεμιέρας του Έλληνα τενίστα στο μονό του Λος Κάμπος

Τσιτσιπάς: Η ημέρα και η ώρα της πρεμιέρας του Έλληνα τενίστα στο μονό του Λος Κάμπος
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη του στο Australian Open @2024 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) δίνει τον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά του Λος Κάμπος με αντίπαλο τον Αλεκσάνταρ Βούκιτς (Νο.72). Η ημέρα και η ώρα της πρεμιέρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στη διοργάνωση του Μεξικού.

Πίσω του θέλει να αφήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) την ήττα με τον αδερφό του Πέτρο στο διπλό του Λος Κάμπος από τους Αυστραλούς Μαξ Πάρσελ και Τζόρνταν Τόμσον με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, πλέον, στρέφει την προσοχή του στην υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε στο μονό του ίδιου τουρνουά το 2023 και ρίχνεται στη μάχη στον 2ο γύρο κόντρα στον Αλεκσάνταρ Βούκιτς (Νο.72).

Ο αγώνας μεταξύ του Τσιτσιπά και του 27χρονου Αυστραλού ορίστηκε να είναι ο δεύτερος χρονικά στο κεντρικό κορτ του Λος Κάμπος.

Με δεδομένο ότι το εναρκτήριο ματς ανάμεσα στον περσινό φιναλίστ Αλεξ ντε Μινόρ και τον Αμερικανό, Άλεξ Μίκελσεν, ξεκινάει στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/02), υπολογίζεται ότι ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά γύρω στις 03:00.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ