ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η άσχημη πτώση και ο τραυματισμός στο διπλό

Τσιτσιπάς: Η άσχημη πτώση και ο τραυματισμός στο διπλό
TWITTER

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε στη διάρκεια του διπλού στη Μαδρίτη στο δεύτερο σετ του αγώνα με τις πρώτες εικόνες να είναι ανησυχητικές αλλά εν τέλει τη γλύτωσε με μερικές αμυχές και ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Η ήττα στο διπλό στη Μαδρίτη για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του πρώτου ο οποίος χτύπησε στο δεύτερο σετ καθώς είχε μια άσχημη πτώση με τον Νο5 του κόσμου να βρίσκει σε μια διαφημιστική επιδαπέδια πινακίδα, στην προσπάθεια να επιστρέψει μια μπάλα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο αριστερό πόδι.

Οι πρώτες εικόνες ήταν αρκετά ανησυχητικές με τον Τσιτσιπά να μην μπορεί να περπατήσει και να δείχνει πως πονάει αρκετά στο αριστερό του πόδι, τον Πέτρο να πηγαίνει δίπλα του για να δει τι έχει και εν συνεχεία τον Στέφανο να κάθεται στον πάγκο και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του γηπέδου ούτως ώστε ο 23χρονος να επιστρέψει στο γήπεδο αφού γλύτωσε με μερικές αμυχές στο δεξί χέρι.

Το θετικό ενόψει των αγώνων του Έλληνα τενίστα στο Madrid Open και την πρώτη του αναμέτρηση την Τετάρτη (4/5) στο μονό με τον Γάλλο Λούκας Πούιγ είναι πως συνέχισε τον αγώνα και τον ολοκλήρωσε χωρίς να δείχνει πως είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP MADRID OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ