ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Madrid Open: Με Πούιγ ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ζβέρεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ζβέρεφ AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γάλλο Λούκα Πούιγ (Νο174) στον δεύτερο γύρο του Madrid Open

Τον Λούκα Πούιγ (Νο174) θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Mutua Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), μετά τη νίκη του 28χρονου Γάλλου επί του Κάρεν Χατσάνοφ, τα ξημερώματα της Τρίτης (3/5).

Λίγα λεπτά πριν τη 01:00 τοπική ώρα ολοκληρώθηκε η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας στη Μαδρίτη, με τον πρώην Νο10 και νυν Νο174 τενίστα του κόσμου, να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση και να θέτει εκτός τον Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά από μια ώρα και 36 λεπτά αγώνα, ο Πούιγ, που αγωνίζεται με Wild Card στο κυρίως ταμπλό του Mutua Madrid Open, επικράτησε 6-3, 6-4 του Ρώσου, εκμεταλλευόμενος το εξαιρετικό σερβίς του, μιας και έσωσε 7/7 break points του αντιπάλου του.

Τσιτσιπάς και Πούιγ θα τεθούν αντιμέτωποι με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Αυτήν, θα είναι η 3η τους συνάντηση στο Tour, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει τις προηγούμενες δυο. Βέβαια, για 1η φορά θα αναμετρηθούν στη χωμάτινη επιφάνεια.

Το 2018 στο γρασίδι του Χάλε, ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει με straight sets τον επικείμενο αντίπαλό του, ενώ τρία χρόνια αργότερα (2021), το ίδιο έπραξε και στο indoor hard court τουρνουά της Μασσαλίας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MADRID OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ