ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για τις ενοχλήσεις στην μέση και αν θα αγωνιστεί με Καναδά: "Πολλές πιθανότητες να παίξω και στα δύο ματς"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ⓒ 2024 MARK BAKER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καθησυχαστικός σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην μέση κόντρα στην Χιλή, λέγοντας ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να αγωνιστεί τόσο στο μονό όσο και στο διπλό κόντρα στον Καναδά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρόμαξε προσωρινά την ελληνική αποστολή λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην μέση στον αγώνα του διπλού στο United Cup του Σίδνεϊ κόντρα στο δίδυμο Σένγκουελ-Μπάριος Βέρα (ήττα με 1-2). Στις δηλώσεις του ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Το Νο6 του κόσμου - που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Νίκολας Γιάρι στο μονό, με τον Στέφανο Σακελλαρίδη να τον αντικαθιστά και να γνωρίζει οριακή ήττα με 1-2 - τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως είναι πιθανό αύριο (3/1) κόντρα στον Καναδά να αγωνιστεί τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό.

"Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από ότι αισθανόμουν πριν από έναν μήνα. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα παίξω στο United Cup. Δεν το σκεφτόμουν όταν εξέταζα την επιστροφή μου" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, για να προσθέσει με αισιοδοξία:

"Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς. Δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Σήμερα όμως ένιωσα σπουδαία. Υπήρξε μόνο μία στιγμή που αισθάνθηκα κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχώ πολύ. Δεν έχω μεγάλο θέμα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες αύριο να παίξω και στα δύο ματς".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ UNITED CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ