UNITED CUP

Σάκκαρη/Τσιτσιπάς - Σένγκουελ/Μπάριος Βέρα 1-2: Ήττα στο tie break για Μαρία και Στέφανο και σε δύσκολη θέση η Ελλάδα στο United Cup

Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά
Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά Ⓒ 2021 PATRICK SEMANSKY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Ντανιέλα Σένγκουελ και τον Τόμας Μπάριος Βέρα στο διπλό, ηττήθηκαν με 1-2 (7-6, 3-6, 6-10) στο United Cup και η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 στους αγώνες από την Χιλή, ψάχνοντας πλέον την νίκη κόντρα στον Καναδά αύριο (3/1) για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Πρόσκαιρη ανησυχία για τον Στέφανο όταν φάνηκε να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη γνώρισαν την ήττα από τον Τόμας Μπάριος Βέρα και την Ντανιέλα Σένγκουελ με 1-2 (7-6, 3-6, 6-10) στο United Cup του Σίδνεϊ και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού ηττήθηκε συνολικά με 2-1 από την Χιλή.

Οι Έλληνες πρωταθλητές ξεκίνησαν παίρνοντας το πρώτο σετ κάνοντας απίστευτη ανατροπή στο tie-break, αφού επέστρεψαν από το 1-5 και επικράτησαν με 7-5.

Στην συνέχεια ωστόσο η απόδοσή τους έπεσε, έχασαν εύκολα το δεύτερο σετ και δεν άντεξαν στο Super tie break κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα τους στο διπλό σε επίπεδο United Cup. Το πιο ανησυχητικό σημάδι ωστόσο ήταν ότι ο Τσιτσιπάς φάνηκε κατά την διάρκεια του super tie break να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση, με την Ελλάδα να ελπίζει ότι ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι εντάξει αύριο (3/1) κόντρα στον Καναδά. Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί και στα δύο ματς κόντρα στους Καναδούς.

Πλέον η Ελλάδα θέλει οπωσδήποτε την νίκη κόντρα στον Καναδά στους αυριανούς αγώνες προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης. Σε περίπτωση που νικήσει τους Καναδούς, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με την Χιλή στον όμιλο, αφού ο Καναδάς νίκησε χθες (1/1) τους Χιλιανούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Σάκκαρη (Νο8) είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα του United Cup την Σένγκουελ (Νο671) με 2-0, ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Στέφανος Σακελλαρίδης αγωνίστηκε αντί του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο416) και γνώρισε οριακή ήττα με 1-2 από τον Νίκολας Γιάρι (Νο19).

TAGS UNITED CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ