ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Αντετοκούνμπο: "Τα λέμε αρκετά συχνά με τον Γιάννη για όσα μας συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων"

Ο Τσιτσιπάς στη διάρκεια της συνέντευξης του στο Roland Garros
Ο Τσιτσιπάς στη διάρκεια της συνέντευξης του στο Roland Garros PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου για το Roland Garros ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αλίσα Λεμάν που παίζει στην Άστον Βίλα και ο ίδιος είπε πως είναι απλά φίλοι και έφερε ως παράδειγμα τη φιλία του και τα όσα κερδίζει απ' αυτή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου του Roland Garros για τη σχέση του με την Αλίσα Λέμαν που παίζει στην Άστον Βίλα με τον ίδιο να φέρνει ως παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τονίζει πως του αρέσει να έχει φίλους από διάφορα σπορ για να συζητάει μαζί τους για όσα περνάνε και οι ίδιοι:

"Είμαι υποστηρικτής της Άστον Βίλα. Πάντα την υποστήριζα. Η Αλίσα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που παίζει καταπληκτικά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να έχω φίλους από διαφορετικά σπορ και με διαφορετικά προφίλ.

Ένας απ' αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που παίζει μπάσκετ και τα λέμε αρκετά συχνά. Και θέλω να κάνω το ίδιο και με το άλλο φύλλο. Για μένα αποτελεί πηγή έμπνευσης και τόσο όμορφο να μιλάω για πράγματα που δεν έχω συνηθίσει και έχει εξελιχθεί σε μια ωραία φιλία.

Είναι καλό να έχεις τέτοια συμπεριφορά κόντρα σε άλλους αθλητές και να τους εύχεσαι ότι καλύτερο για την υγεία τους. Επίσης είναι ωραίο να μιλάς ανοιχτά για όσα μας συμβαίνουν, για όσα παλεύουμε, για την κριτική που δεχόμαστε. Το να έχω φίλους σημαίνει πολλά για μένα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο".

Ο Έλληνας τενίστας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δέχτηκε ερώτηση και για τα όσα έγιναν στη Ρώμη και στον προημιτελικό με τον Μεντβέντεφ όταν έδιωξε τη μητέρα του από το box του με τον ίδιο να μην θέλει να απαντήσει:

"Δεν έχω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ