ATP

Τσιτσιπάς: Η Λέμαν του έκανε δώρο εμφάνισή της και εκείνος έκανε προπόνηση με αυτήν

Switzerland's Alisha Lehmann controls the ball during the Women's World Cup 2023 Group G qualifying soccer match between Lithuania and Switzerland at LFF stadium in Vilnius, Tuesday, Nov. 30, 2021. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Switzerland's Alisha Lehmann controls the ball during the Women's World Cup 2023 Group G qualifying soccer match between Lithuania and Switzerland at LFF stadium in Vilnius, Tuesday, Nov. 30, 2021. (AP Photo/Mindaugas Kulbis) 2021 AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Η Αλίσα Λέμαν έκανε δώρο στον Στέφανο Τσιτσιπά μια εμφάνισή της και εκείνος έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Μόντε Κάρλο φορώντας την.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της χωμάτινης περιόδου στο τένις έχει μπει στην τελική της ευθεία, με την προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά να συνεχίζεται στο Μόντε Κάρλο.

Μάλιστα εμφανίστηκε στο κορτ φορώντας φανέλα της άσου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν. Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος είχε δωρίσει στην Ελβετίδα μια ρακέτα με την υπογραφή του και προφανώς εκείνη με τη σειρά της του έστειλε μια εμφάνισή της με τον Στέφανο Τσιτσιπά να την ευχαριστεί.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ