ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Ευχαριστώ το Μονακό που με κάλεσε το 2018 και έγινα κάτοικός του, το τρίτο τρόπαιο είναι το πιο ξεχωριστό"

Τσιτσιπάς: "Ευχαριστώ το Μονακό που με κάλεσε το 2018 και έγινα κάτοικός του, το τρίτο τρόπαιο είναι το πιο ξεχωριστό"
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιχαρής μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters στάθηκε σε ολόκληρη την πορεία του στο τουρνουά, απάντησε στο τι σημαίνει για αυτόν το μήνυμα που έγραψε στην κάμερα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το Μονακό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε, κέρδισε με 2-0 σετ (1-6, 4-6) τον Κάσπερ Ρουντ και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το μαγικό ταξίδι του στο Monte Carlo Masters.

Μετά την απονομή του 11ου τίτλου της καριέρας του και τον τρίτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Μονακό, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στάθηκε στην αύρα του Μόντε Κάρλο και στο μήνυμα που έγραψε στην κάμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Για το γεγονός ότι στο Μόντε Κάρλο έχει κατακτήσει τους τρεις από τους 11 τίτλους στην καριέρα του: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μονακό που με κάλεσε το 2018 και έγινε κάτοικος Μονακό. Η εμπειρία είναι απίστευτη".

Για την πορεία του στο τουρνουά: "Ήταν πολύ δύσκολα το να επιστρέφω στο βάθρο. Το να κερδίζω αυτό το τουρνουά είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή. Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ' αυτό το ταξίδι. Tο τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα."

Για το τι σημαίνει το "η μοίρα ευνοεί τους τολμηρούς" που έγραψε στην κάμερα στο τέλος του αγώνα: "Είχα μια συζήτηση χθες με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι' αυτό (για το πως φαίνεται να μη φοβάται τίποτα και να παίζει διαφορετικά απ' ότι τους πρώτους μήνες της σεζόν). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις."

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, θα ήθελα να ευχαριστώ τους συντηρητές των γηπέδων και τα ball boys. Να χτίσουμε περισσότερες αναμνήσεις στο μέλλον. Να συνεχίσετε να έρχεστε και το τουρνουά να γίνει όλο και μεγαλύτερο".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ