ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να φτάσω στη νίκη"

Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να φτάσω στη νίκη"
2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Στέφανος Τσιτσισπάς μετά τη νίκη του επί του Τζέρε τόνισε πως έπρεπε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσει στη νίκη καθώς ο αντίπαλος του είναι εξαιρετικός στο χώμα.

Ο Στέφανος Τσιτσισπάς μετά τη νίκη του επί του Τζέρε και την πρόκριση στους "8" του Μόντε Κάρλο, όπου θα βρει απέναντι του τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, τόνισε πως έπρεπε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσει στη νίκη καθώς ο αντίπαλος του είναι εξαιρετικός στο χώμα.

"Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι σε αφύπνιση διότι ο Τζέρε παίζει πολύ καλά στο χώμα, έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι σταθερός παίκτης και επιστρέφει πολλές μπάλες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για τη νίκη".

Ο Έλληνας τενίστας συνέχισε σημειώνοντας:

"Το ξεκίνημα στο τάι μπρέικ ήταν σημαντικό και μετά προσπάθησα να μείνω στα ράλι και να βρω τις ευκαιρίες. Κατάφερα α κυριαρχήσω και να πάρω το αβαντάζ".

Ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο, αλλά τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδό μου στην αρχή του τάι μπρέικ. Πήρα νωρίς το προβάδισμα και δημιούργησα πολλές ευκαιρίες, κλείνοντάς το σε δύο σετ με καλής ποιότητας τένις αι συγκέντρωση".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ