ATP

Τσιτσιπάς: "Είμαι ΑΕΚ, στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για το τι άλλο του αρέσει να παρακολουθεί πέρα από τένις και επανέλαβε την αγάπη του για την ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας ότι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστηρίζει όλες τις ελληνικές ομάδες.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Astana Open, όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δέχτηκε μια ποδοσφαιρική ερώτηση.

Για την ακρίβεια ρωτήθηκε αν παρακολουθεί και άλλα αθλήματα εκτός από το τένις με τη συζήτηση να πηγαίνει στο ποδόσφαιρο. Εκεί επανέλαβε ότι είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, αλλά επεσήμανε ότι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστηρίζει όλες τις ελληνικές ομάδες.

"Ναι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στο tour, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για τηλεόραση. Ως παιδί παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο, υποστηρίζω την ΑΕΚ επειδή και ο πατέρας μου την υποστηρίζει. Επίσης υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι τόσο επιτυχημένη στην Ευρώπη, όσο είναι ο Ολυμπιακός ας πούμε, υποστηρίζω και εκείνη την ομάδα", ανέφερε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ