ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό, θέλω να συνεισφέρω"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε χαρούμενος που μέσα από το τένις και το παιχνίδι του μπορεί να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τον φονικό τυφώνα Otis.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε πέντε άσους στον αγώνα με τον Σαφιούλιν στο Ακαπούλκο και συγκέντρωσε τα πρώτα 4,600 ευρώ που θα πάνε στους πληγέντες από τον φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023.

Ο Έλληνας τενίστας εξήγησε ότι η εικόνα που αντίκρισε όταν έφτασε στο Μεξικό μιας τεράστιας ουράς με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό τον φόρτισε συναισθηματικά.

"Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε δύσκολες στιγμές, όπως κι αυτή, θέλω να συνεισφέρω και να βοηθήσω. Ήταν κάτι που το σχεδίαζα από καιρό, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να σιγουρευτώ πως το Ακαπούλκο θα έχει βοήθεια σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όταν έφτασα και πήγα από το αεροδρόμιο στα γήπεδα, είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό. Όλο αυτό με φόρτισε συναισθηματικά για την όλη κατάσταση και είμαι χαρούμενος που μέσα από το τένις μπορώ να δώσω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν όλους αυτούς τους μήνες".

Θυμίζουμε πως έχει δεσμευτεί να δωρίσει 1.000 δολάρια (=924 ευρώ), για κάθε άσο που θα πετύχει στη διοργάνωση: "Ελπίζω να πετύχω πολλούς άσους ακόμα, θα προπονηθώ περισσότερο στο σερβίς.

Με βοηθάει να προσπαθώ να δεσμευτώ για κάτι θετικό, προφανώς αυτό δεν θα έχει επίδραση μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους ανθρώπους".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ