ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει δηλώσεις στον ANT1
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει δηλώσεις στον ANT1 PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Πρωινό του ANT1 για την εμπειρία του από το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία στην OPAP Arena, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ αναφερόμενος στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε ερωτευμένος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο μίλησε στο Πρωινό του ANT1 για την παρουσία του στην OPAP Arena στο ματς της Εθνικής με τη Γαλλία, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, δηλώνοντας ερωτευμένος με την Ισπανίδα τενίστρια.

Για τον αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία: "Κοίτα, ξεκίνησε καλά, ειδικά μετά το 2ο γκολ, λέω μάλλον πρέπει να έρχομαι πιο συχνά, θα με χρειάζονται εδώ (χαριτολογώντας). Ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την OPAP Arena, είναι ένα πολύ ωραίο στάδιο, κι είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚτζής, να το πω έτσι".

Για το Νο1 και την εγκατάλειψη από το ATP Finals: "Είναι μακριά ακόμα, λόγω και των πόντων. Στεναχωρήθηκα αρκετά με την εγκατάλειψη στο Τορίνο. Ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι έχεις δουλέψει τόσο σκληρά όλη τη χρονιά κι αυτό είναι το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, σου δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξεις κάτι. Και για μένα αυτή η ευκαιρία δεν δόθηκε".

Για τον αν έχει σκεφτεί να αλλάξει προπονητή: "Έχω δοκιμάσει, αλλά δε μου βγήκε σε καλό. Δοκίμασα 1-2 φορές να αλλάξω προπονητή. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου, που δεν μπορούν νομίζω να μου το προσφέρουν άλλοι προπονητές, είναι η οικειότητα κι η καθημερινή δουλειά, η αγάπη κι η φροντίδα που βάζει σε ό,τι κάνει. Ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω που απλώς πρέπει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο και να σου πει μία δύο συμβουλές. Ξεκινάει έξω από το γήπεδο".

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: "Θα σου πω κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. Με την πρώτη του αντίδραση στη Μαδρίτη, γενικά είχε κάνει κάποιες αντιδράσεις την ώρα που έπαιζα, και μου είχε φανεί περίεργο. Δεν είχα ξαναδεί ανθρώπους να αντιδρούν έτσι εν ώρα πόντου. Τον δικαιολογώ πάντως γιατί έχει δει τένις από την τηλεόραση, τον καταλαβαίνω. Πλέον όμως ξέρει, έχει μια ετικέτα του τένις".

Για τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα: "Φυσικά κι είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.

Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός κι εκτός γηπέδου.

Την έχω στη ζωή μου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου, και που ένιωθα μόνος, όμως η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Θα μπορούσε να μαγειρεύει καλύτερα, καθαρίζει, δεν σιδερώνει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ