ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Cincinnati Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Cincinnati Masters © 2022 JEFF DEAN / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο Masters της καριέρας του και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο πόσες φορές έχει φτάσει σε τελικό και δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No7) έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του 3ου Masters της καριέρας του ωστόσο γνώρισε την ήττα από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Σινσινάτι.

Μετά τον αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχάρη τον Κροάτη για την επιτυχία του, ενώ στάθηκε επίσης, στο πόσες φορές έχει χάσει τελικό Masters.

"Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου.

Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης για την εξαιρετική φιλοξενία. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στο Σινσινάτι είναι μια υπέροχη διοργάνωση. Είναι πολύ φιλόξενα εδώ.

Ακόμα ψάχνω απαντήσεις και για μένα. Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση για το τι έφταιξε. Προφανώς και ήταν το αντίθετο από εμένα, ήταν πολύ αφοσιωμένος στο γήπεδο. Μερικές φορές συμβαίνει να μην είσαι τόσο αφοσιωμένος, όταν προσπαθείς να είσαι χαλαρός. Σέρβιρε πολύ καλά. Με έκανε να κινούμαι πολύ. Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου στο 1ο σετ. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα. Ίσως ήμουν λίγο βιαστικός".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ CINCINNATI MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ