MALLORCA OPEN

Τσιτσιπάς - Χάνφμαν 1-2: Πρόωρος αποκλεισμός για τον κάτοχο του τίτλου στον δεύτερο γύρο του Mallorca Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος σε αγώνα του στο Madrid Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος σε αγώνα του στο Madrid Open 2023 MANU FERNANDEZ / AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Γιάνικ Χάνφμαν στον δεύτερο γύρο του Mallorca Open και αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά, που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Mallorca Open, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 2-6) από τον Γιάνικ Χάνφμαν στην πρεμιέρα του στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Από τέσσερα διπλά λάθη είχαν αμφότεροι.

Ο Νο48 στον κόσμο μπήκε εξαρχής δυνατά, κάνοντας με το καλημέρα break και παίρνοντας προβάδισμα 2-0 με love game.

Ο Έλληνας τενίστας το πάλεψε και έκανε break στο ένατο game, αποτρέποντας τον Χάνφμαν από την κατάκτηση του σετ. Ωστόσο, ο Γερμανός πήρε πίσω το break και μαζί και το σετ με εντυπωσιακό σμας.

Το δεύτερο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ο Χάνφμαν έφτασε πολύ κοντά στο break στο τρίτο game του δεύτερου σετ, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μία τρομερή αντεπίθεση με πέντε σερί πόντους, γύρισε από το 0-40 και έκανε το 2-1.

Ο Γερμανός συνέχισε να πιέζει και ισοφάρισε σε 3-3. Μετά από διπλό λάθος του Χάνφμαν, ο Τσιτσιπάς έκανε break σε πολύ καθοριστικό σημείο, κάνοντας το 5-3. Ο Γερμανός έσβησε το πρώτο σετ point του Τσιτσιπά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με το δεύτερο.

Έτσι, ο Έλληνας τενίστας πήρε το δεύτερο σετ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο game, όμως ο Γερμανός με πέντε σερί games ήταν εκείνος που πανηγύρισε πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά και άφησε εκτός τον Έλληνα.

TAGS MALLORCA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ