ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Ανερχόμενη απειλή για τον Στέφανο στη Λιόν

Τσιτσιπάς: Ανερχόμενη απειλή για τον Στέφανο στη Λιόν
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια προσπάθειά του στο τουρνουά της Λιόν @2021 GREGORIO BORGIA / ASSOCIATED PRESS

Τον 19χρονο Λορένζο Μουζέτι που έχει εντυπωσιάσει στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό για το χωμάτινο τουρνουά Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon.

Τον 19χρονο Λορένζο Μουζέτι (No82) που έχει εντυπωσιάσει στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour, θα αντιμετωπίσει στις 15:00 (Cosmote Sport 6HD) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους σημερινούς ημιτελικούς για το χωμάτινο τουρνουά Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon στη Γαλλία.

Ο Έλληνας τενίστας έχει τις περισσότερες νίκες στη φετινή σεζόν (31-8) και θα προσπαθήσει να προκριθεί στον 4ο τελικό του μέσα στο 2021, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα εξαιρετικά του αποτελέσματα στη χωμάτινη περίοδο, λίγο πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου Roland Garros.

Τσιτσιπάς και Μουζέτι θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά την άνετη νίκη (6-1, 6-3) του Στέφανου επί του ταλαντούχου Ιταλού στα ημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, τον περασμένο Μάρτιο.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει απωλέσει ακόμη σετ στη Λιόν, έχοντας κερδίσει ελεγχόμενα τους Τόμι Πολ και Γιοσιχίτο Νισιόκα. Πιο δύσκολη ήταν η διαδρομή του Μουζέτι, Νο88 στον κόσμο, βγάζοντας εκτός στον 1ο γύρο τον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ και στη συνέχεια τους Σεμπάστιαν Κόρντα και Αλιάζ Μπεντενέ.

Ο Λορένζο Μουζέτι δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της συμμετοχής σε έναν τελικό ATP και αυτός είναι ο δεύτερος ημιτελικός του, μετά από αυτόν στο Ακαπούλκο.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Κάρεν Χατσάνοφ περιμένει το νικητή της αναβληθείσας αναμέτρησης Νόρι-Ριντερκνες.

Πηγή: Tennis24

@2021 Gregorio Borgia / Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ