ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Ανακούφιση που πήρα την πρόκριση για το ATP Finals"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε τη χαρά του αλλά και την ανακούφιση για την πρόκριση στο ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ανακούφισή του για την πρόκριση στο ATP Finals, χάρη στη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά του Paris Masters.

"Είναι υπέροχο, τι ανακούφιση που επιτέλους πήρα την πρόκριση, για την οποία δούλεψα σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μια στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου events και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φαν μου, αλλά και μπροστά σε Έλληνες. Ελπίζω να ξεπεράσω το round robin και να προχωρήσω παραπέρα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί", δήλωσε στο Tennis TV.

Σχολιάζοντας τον αγώνα κόντρα στον Γερμανό, σημείωσε: "Το σερβίς μου ήταν εντάξει, νιώθω ότι υπάρχει περιθώριο να γίνει πιο σταθερό. Κατάφερα, ωστόσο, να έχω τον έλεγχο ακόμα και με το δεύτερο σερβίς, είχα καλά εκτέλεση του πρώτου χτυπήματος όταν σέρβιρα το δεύτερο εκεί που ήθελα. Επέστρεφα καλά, φτάνω στη σταθερότητα που επιδιώκω στις επιστροφές. Προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να γίνω δημιουργικός όταν μπορώ".

Όσο για τις επιστροφές του που τον βοήθησαν, είπε: "Περνάω πολλές ώρες στο court και ένα από τα πράγματα στα οποία δουλεύω είναι οι επιστροφές. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να δουλέψω. Πάντα στοχεύω σε μικρές βελτιώσεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στο παιχνίδι μου τους επόμενους μήνες και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ