ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αγριεμένος στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open

Stefanos Tsitsipas of Greece during his final match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament against Andrey Rublev of Russia in Monaco, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Stefanos Tsitsipas of Greece during his final match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament against Andrey Rublev of Russia in Monaco, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Χάουμε Μουνάρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Barcelona Open.

Θετικών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open Banc Sabadell 2021 και πήρε εύκολα την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Ο πρωταθλητής του Rolex Monte Carlo Masters κέρδισε τον “χώματα” Χάουμε Μουνάρ με 6-0, 6-2, σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Στο 1ο σετ του παιχνιδιού ο Στέφανος ήταν καταιγιστικός. Ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο court, έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα του Μουνάρ και έκανε το 1-0 με συνοπτικές διαδικασίες, δίχως να χάσει game (6-0).

Στο 2ο σετ η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Ο Τσιτσιπάς επέβαλε τον ρυθμό του, είχε εντυπωσιακές επιστροφές, αλλά και εξαιρετικά τρεξίματα. Το εκπληκτικό 1ο σερβίς του (21/21, 88%), δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του.

Το Νο2 του ταμπλό στους “16” του τουρνουά της Βαρκελώνης θα αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα επικίνδυνο Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο 22χρονος Αυστραλός, Νο25 στην παγκόσμια κατάταξη, νωρίτερα σήμερα έθεσε εκτός συνέχειας τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Τσιτσιπάς και Ντε Μινόρ έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στον παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βγαίνει νικητής σε όλες τους τις συναντήσεις. Να σημειωθεί πως θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φότα σε χωμάτινη επιφάνεια.

Το Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του 1ου Masters της καριέρας του και παίζει τένις πολύ υψηλού επιπέδου.

ΠΗΓΗ: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ