WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Στη μάχη των court Ναδάλ και Σφιόντεκ

Ο Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon
Ο Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την έκτη μέρα στο Wimbledon, με τον Ράφα Ναδάλ να αντιμετωπίζει τον Λορέντζο Σονέγκο, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί απέναντι στον Κύργιο, ενώ στο γυναικείο ξεχωρίζει η μάχη της Σφιόντεκ με την Κορνέ. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τρία κανάλια Novasports (Novasports Prime, Novasports 2HD και Novasports 6HD).

Οι διοργανωτές του Wimbledon, επέλεξαν να μην τοποθετήσουν το σπουδαίο ματς 3ου γύρου, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο5) και τον Νικ Κύργιο (Νο40), στο κεντρικό court του All England Club, στο πρόγραμμα του Σαββάτου (2/7).

Οι Βρετανοί προγραμμάτισαν δυο αγώνες γυναικών στο Centre Court, συν την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ (Νο4) με τον Λορέντζο Σονέγκο (Νο54) κι ως εκ τούτου το πιο σημαντικό ματς της μέχρι στιγμής διοργάνωσης, τοποθετήθηκε στο… Court 1.

Ανεξήγητη ενέργεια των Άγγλων, που ήδη τα ακούνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τσιτσιπάς και Κύργιος, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους περίπου στις 19:30 (Novasports 2HD και Live από το SPORT24), αμέσως μετά τη μάχη της Ίγκα Σφιόντεκ (Νο1) με την Αλιζέ Κορνέ (Νο37) (17:30).

Τον χορό των αγώνων στο Court 1 θα ανοίξει το Ντε Μινόρ – Μπρόουντι στις 15:00.

Όσον αφορά το κεντρικό court, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Σονέγκο στις 19:30, αμέσως μετά τα δυο γυναικεία ντέρμπι. Γκοφ – Ανισίμοβα στις 15:30 και Μπαντόσα – Κβίτοβα στις 17:30, οι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις 3ου γύρου στο γυναικείο ταμπλό.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (02/07) στα δυο μεγάλα Courts:

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30)

  1. Coco Gauff [11] v. Amanda Anisimova [20]
  2. Paula Badosa [4] v. Petra Kvitova [25]
  3. Lorenzo Sonego [27] v. Rafael Nadal [2]

Court 1 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:00GR)

  1. Alex De Minaur [19] v. Liam Broady
  2. Iga Swiatek[1] v. Alize Cornet
  3. Nick Kyrgios v. Stefanos Tsitsipas [4]

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ