WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Κρίσιμες μάχες για Τζόκοβιτς και Αλκαράθ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © 2022 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την έβδομη ημέρα στο Wimbledon, με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Τζόκοβιτς - Ράιτχοβεν και Αλκάραθ - Σίνερ να ξεχωρίζουν. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τα κανάλια Novasports.

Το tricky ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.3) με τον Τιμ Βαν Ράιτχοβεν και το σπουδαίο ντέρμπι του Κάρλος Αλκαράθ (Νο.7) με τον Γιάνικ Σίνερ (No.13), ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 7ης ημέρας αγώνων, στο Wimbledon.

Οι διοργανωτές, τοποθέτησαν τα δυο πιο εντυπωσιακά ματς του ανδρικού ταμπλό, στο κεντρικό court, την Κυριακή (3/7), με τη Νο3 του γυναικείου ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, να αναμένεται να παίξει στο Court 1.

Σίνερ – Αλκαράθ θα τεθούν αντιμέτωποι περίπου στις 17:30, αμέσως μετά την αναμέτρηση της “γηπεδούχου”, Χίδερ Γουότσον, με την 22χρονη Γερμανίδα, Ζουλ Νιμάιερ, που θα ανοίξει τον χορό των αγώνων στο κεντρικό court, στις 15:30.

Τελευταίο ματς της ημέρας, περίπου στις 20:00, η μάχη του κατόχου 20 Grand Slam τίτλων, Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον φοβερό τις τελευταίες εβδομάδας, Τιμ Βαν Ράιτχοβεν (Novasports Prime και Live από το SPORT24).

Στο Court 1, τοποθετήθηκε το σημαντικό ματς της Ονς Ζαμπέρ με την Ελίζ Μέρτενς (19:30), ενώ νωρίτερα, θα αγωνιστεί ο Νο9 του ανδρικού ταμπλό, Κάμερον Νόρι, απέναντι στον Νο30 του ταμπλό, Τόμι Πολ (17:00)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (03/07)

  • 15:00 Τατιάνα Μαρία - Γέλενα Οσταπένκο (Novasports 2HD)
  • 15:30 Χίδερ Γουότσον - Τζούλι Νιμάιερ (Novasports Prime)
  • 17:00 Κάμερον Νόρι - Τόμι Πολ (Novasports 2HD)
  • 17:30 Γιανίκ Σίνερ - Κάρλος Αλκαράθ (Novasports Prime)
  • 19:30 Ελίζ Μέρτενς - Ονς Ζαμπέρ (Novasports 2HD)
  • 20:00 Νόβακ Τζόκοβιτς - Τιμ Βαν Ράιτχοβεν (Novasports Prime)

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ