ΚΟΣΜΟΣ

Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά από την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ: "Δεν ήμασταν πια ζευγάρι"

Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Raducanu, of Great Britain, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill )
Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Raducanu, of Great Britain, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill ) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με ένα μήνυμα στο Instagram, η Αρίνα Σαμπαλένκα αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης (20/3) ότι δεν ήταν πια ζευγάρι με τον Κονσταντίν Κολτσόφ που αυτοκτόνησε πριν από δύο ημέρες.

Δύο ημέρες μετά από την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ, η Αρίνα Σαμπαλένκα έσπασε τη σιωπή της. Με ένα μήνυμα στο Instagram η 25χρονη τενίστρια που προετοιμάζεται για το WTA Miami αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει με τον παλαίμαχο αθλητή του χόκεϊ, που είχε ταξιδέψει από τη Λευκορωσία στη Φλόριντα προφανώς για να τη συναντήσει.

"Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία και παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πια ζευγάρι, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο" έγραψε η Σαμπαλένκα το βράδυ της Τετάρτης (20/3).

Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά από την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ: "Δεν ήμασταν πια ζευγάρι"

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγος του Κονσταντίν Κολτσόφ, Γιούλιγια Μιχάιλοβα, δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Λευκορώσος κατανάλωσε μεγάλη ποσόστητα αλκοόλ, μέθυσε και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Αυτό καθώς στο δωμάτιό του βρέθηκαν άδεια μπουκάλια, ενώ στον παλιό του υπολογιστή βρέθηκαν κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ενοικιαστήριο αυτοκινήτου, που δείχνουν ότι δεν είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ