US OPEN

Το πρόγραμμα της ημέρας στο US Open: Ξεχωρίζει ο αγώνας του Κύργιου με τον Μπονζί, ρίχνεται στη μάχη και ο Μεντβέντεφ

Ο Νικ Κύργιος στο US Open
Ο Νικ Κύργιος στο US Open © 2022 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Την Τετάρτη (31/8) συνεχίζεται το US Open με τον 2ο γύρο, με τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει τη Γουάνγκ, τον Κύργιο να τίθεται αντιμέτωπος με τον Μπονζί, ενώ στη μάχη ρίχνεται και ο Μεντβέντεφ κόντρα στον Ρίντερκνες.

Μετά από τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τατιάνα Μαρία, η Μαρία Σάκκαρη (Νο3) θα αντιμετωπίσει την Κινέζα και Νο75 του κόσμου Σιγιού Γουάνγκ στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία (18:00) στο Louis Armstrong την Τετάρτη (31/8).

Σάκκαρη και Γουάνγκ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά με την 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια και περσινή ημιφιναλίστ να στοχεύει στην πρόκριση στον 3ο γύρο για 4η συνεχόμενη χρονιά στο US Open.

Στις 19:00, στο Arthur Ashe, θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Άντι Μάρεϊ (Νο51) κόντρα στον 25χρονο wild card Αμερικανό και Νο811 του κόσμου, Εντουάρντο Νάβα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Κόρι Γκοφ (Νο12) με τη Ρουμάνα Έλενα Γκαμπριέλα Ρούσε (Νο57).

Στο πρώτο παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος (02:00), το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει και τα περισσότερα βλέμματα, η Σερίνα Γουίλιαμς (Νο413) θα αντιμετωπίσει την Νο2 του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ στο (ίσως) τελευταίο ματς στην καριέρα της 40χρονης Αμερικανίδας.

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 04:00) ο κάτοχος του τίτλου Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο1) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Άρθουρ Ρίντερκνες στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας το κεντρικό court.

Στο Louis Armstrong, εκτός από τη Σάκκαρη θα αγωνιστεί και ο Νικ Κύργιος (No25) στο 3ο κατά σειρά παιχνίδι της ημέρας στο 2ο μεγαλύτερο court του τουρνουά έχοντας αντίπαλο τον Γάλλο Μπενζαμά Μπονζί (Νο50).

Στις 02:00 θα αγωνιστεί ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο8), απέναντι στον επικίνδυνο Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ (Νο53), ενώ σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας η Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάν Μάια (Νο15) θα παίξει κόντρα στην πρωταθλήτρια του 2019 Μπιάνκα Αντρέσκου (Νο4), το οποίο και θα κλείσει το πρόγραμμα του Louis Armstrong.

Από εκεί και πέρα η Ονς Ζαμπέρ (Νο5) θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μάντλικ (Νο144), στο πρώτο παιχνίδι του Grandstand, ενώ αμέσως μετά ο Ματεό Μπερετίνι (Νο14) θα παίξει κόντρα στον Γάλλο Ούγκο Γκρενιέ (Νο119).

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να είναι ο αμερικανικός "εμφύλιος" μεταξύ του Τόμι Πολ (Νο34) και του Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο52), ενώ η περσινή φιναλίστ Λέιλα Φερνάντεζ (Νο14) θα αντιμετωπίσει την Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (Νο35).

Στο court 17 θα αγωνιστεί ο Κάσπερ Ρουντ (Νο7)στο επικίνδυνο παιχνίδι απέναντι στον Ολλανδό Τιμ φαν Ριχτόφεν, το οποίο θα ακολουθήσει την αναμέτρηση της Άλισον Ρίσκε με την Καμίλα Οσάριο με τη νικήτρια να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη νικήτρια του αγώνα της Σάκκαρη με τη Γουάνγκ.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ARTHUR ASHE STADIUM (ώρα έναρξης 19:00)

  • Μάρεϊ vs Νάβα
  • Ρουσέ vs Γκαφ

Όχι πριν τις 02:00

  • Γουίλιαμς vs Κόνταβεϊτ
  • Μεντβέντεφ vs Ρίντερκνες

LOUIS ARMSTRONG STADIUM (ώρα έναρξης 18:00)

  • Γκουάνγκ vs Σάκκαρη
  • Κις vs Τζόρτζι
  • Κύργιος vs Μπονζί

Όχι πριν τις 02:00

  • Ντρέιπερ vs Αλιασίμ
  • Χαντάντ Μάια vs Αντρέσκου

GRANDSTAND – (ώρα έναρξης 18:00)

  • Ζαμπέρ vs Μάντλικ
  • Γκρενιέ vs Μπερετίνι
  • Πολ vs Κόρντα
  • Φερνάντεζ vs Σαμσόνοβα

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ