US OPEN

Το πρόγραμμα της ημέρας στο US Open: Ο Χατσάνοφ με τον Ρουντ και ο Αλκαράθ με τον Τιαφό

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ζβέρεφ
Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ζβέρεφ 2022 AP PHOTO/PAUL WHITE

Οι Κάρλος Αλκαράθ, Κάσπερ Ρουντ, Φράνσις Τιαφό και Κάρεν Χατσάνοφ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα ημιτελικά του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 141ετη ιστορία της διοργάνωσης.

Αφού μάθαμε το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες (Σφιόντεκ-Ζαμπέρ), ήρθε η ώρα να μάθουμε και το αντίστοιχο των ανδρών καθώς σήμερα θα διεξαχθούν οι δύο ανδρικοί ημιτελικοί στο Αμερικανικό Όπεν.

Κάρλος Αλκαράθ, Κάσπερ Ρουντ, Φράνσις Τιαφό και Κάρεν Χατσάνοφ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα ημιτελικά του τελευταίου Grand Slam της σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 141ετη ιστορία της διοργάνωσης.

Στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (22:00 - Eurosport) θα αναμετρηθούν οι Κάσπερ Ρουντ και Κάρεν Χατσάνοφ, στη δεύτερη μόλις συνάντησή τους στο tour, μετά τη νίκη του Νορβηγού στο Masters της Ρώμης (χώμα) το 2020.

Ο Ρουντ που διατηρεί μεγάλες ελπίδες για να γίνει το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα, είναι το φαβορί για τη νίκη αν και ο Χατσάνοφ έχει περισσότερα όπλα στα hard courts.

Στο δεύτερο ημιτελικό (02:00 - Eurosport), ο Κάρλος Αλκαράθ καλείται να ξεπεράσει τα υπολείμματα από τον επικό προημιτελικό κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ την Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας τον εκπληκτικό Φράνσις Τιαφό ο οποίος, μετά τη νίκη επί του Ναδάλ στον 4ο γύρο, δείχνει ικανός για όλα.

Ο 24χρονος Αμερικανός που έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό του στο Top20, είχε φύγει νικητής από τη μοναδική φορά που συνάντησε στο tour τον Αλκαράθ, στο χώμα της Βαρκελώνης το 2021.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στο κεντρικό court:

ARTHUR ASHE STADIUM

22:00 [5] Κάσπερ Ρουντ (NOR) vs. [27] Κάρεν Χατσάνοφ (RUS)
02:00 [3] Κάρλος Αλκαράθ (ESP) vs. [22] Φράνσις Τιαφό (USA)

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ