US OPEN

US Open: Σβιόντεκ και Ζαμπέρ προκρίθηκαν στον τελικό

Η Ίγκα Σβιόντεκ
Η Ίγκα Σβιόντεκ @ 2022 JULIA NIKHINSON / AP IMAGES

Η Ίγκα Σβιόντεκ θα αναμετρηθεί με την Ονς Ζαμπέρ στον τελικό του US Open, καθώς οι δύο τενίστριες ξεπέρασαν τα εμπόδια των Αρίνα Ζαμπαλένκα και Κέβιν Γκαρσία αντίστοιχα. Το Σάββατο (10/09) στις 23:00 ο μεγάλος τελικός.

Η Ίγκα Σβιόντεκ επιβεβαιώσε τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε στον τελικό του US Open, επικρατώντας της Αρίνα Σαμπαλένκα με ανατροπή (1-2), 3-6, 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό και θέλει να κάνει το 3/3 σε major τελικούς.

Απέναντί της θα βρει την Ονς Ζαμπέρ που είχε πολύ πιο εύκολο έργο κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία, την οποία νίκησε με 2-0 (6-1, 6-3) και χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να πάρει τη μεγάλη νίκη στο παιχνίδι. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 23:00.

Πάντως από το πρώτο χρονικά ζευγάρι των ημιτελικών (Ζαμπέρ - Γκαρσία) και οι δυο θα βγουν κερδισμένες, καθώς η Ζαμπέρ θα ανεβή στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάξης, ενώ η Γκαρσία θα μπει στη δεκάδα.

Να σημειωθεί ότι η Σβιόντεκ και Ζαμπέρ έχουν αναμετρηθεί από τέσσερις φορές, έχοντας δύο νίκες. Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν τον περασμένο Μάιο στον τελικό της Ρώμης, όπου η Σβιόντεκ πήρε άνετη νίκη με 2-0.

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ