ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Το πλάνο απόσυρσης του Ναδάλ από τη δράση το 2024 έβαλε σε σκέψεις τον Τζόκοβιτς

Το πλάνο απόσυρσης του Ναδάλ από τη δράση το 2024 έβαλε σε σκέψεις τον Τζόκοβιτς
AP PHOTO/MICHEL EULER

Για το last dance του ετοιμάζεται ο Ράφα Ναδάλ, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα. Η εν λόγω απόφαση του Ισπανού τενίστα έβαλε σε σκέψεις και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε -λόγω τραυματισμού- από το Roland Garros 2023 αλλά και τις υπόλοιπες φετινές διοργανώσεις, ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύει να βγει στη σύνταξη το 2024. Το εν λόγω σχέδιο έβαλε σε σκέψεις τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφορικά το τέλος της δικής του καριέρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Για την ακρίβεια ο Σέρβος τενίστας ανέφερε: "Με έκανε να αναρωτιέμαι για την καριέρα μου και τόσο μπορεί να παίζω ακόμα. Όταν (ο Ράφα) ανακοίνωσε πως θα μπει στην τελευταία σεζόν του, ένιωσαν σαν να φεύγει ένα κομμάτι μου. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας παρακίνησης για μένα, για να συνεχίσω να παίζω και να ανταγωνίζομαι, να πιέζουμε ο ένας τον άλλον για το ποιος θα πετύχει περισσότερα.

Ήταν ένα σοκ για όλους αυτά τα νέα. Με έκανε να σκεφτώ την καριέρα μου. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ανακοίνωση σήμερα, αλλά αναλογιζόμενος αυτό, ένιωσα λίγο συγκινημένος με αυτό που έλεγε. Δεν μου αρέσει να τον βλέπω στην κλήρωση του Roland Garros, για να είμαι ειλικρινής.

Κατάφερα να τον κερδίσω δύο φορές, αλλά έπρεπε να αφήσω την καρδιά μου και τα συκώτια μου στο γήπεδο για να το πετύχω. Ξέρω λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να παίξεις οπουδήποτε εναντίον, αλλά ειδικά εδώ. Αλλά, ως λάτρης του τένις και κάποιος που ανήκει στο οικοσύστημα του τένις, θέλεις πάντα να κερδίζεις, να βλέπεις τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, τους πιο διάσημους τενίστες στον κόσμο να παίζουν".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ