ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Το μήνυμα του Τσιτσιπά στο Instagram: "Με το να φροντίζεις τον εαυτό σου, φροντίζεις και αυτούς που στέκονται δίπλα σου"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 2021 SETH WENIG / AP PHOTO

Με ένα post στο Instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μήνυμα σε όσους τον κατακρίνουν τελευταία για τις αποφάσεις που παίρνει, λέγοντας πως με το να φροντίζει κάποιος να τον εαυτό του, φροντίζει παράλληλα και όσους είναι δίπλα του.

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά ακούστηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες μιας και ο Έλληνας πρωταθλητής σε δηλώσεις του πριν από την πρεμιέρα του στο Σινσινάτι, παραδέχτηκε πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και πως δεν σκοπεύει να το κάνει εάν δεν είναι υποχρεωτικό. Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς εν μέσω πανδημίας θα περίμενε κανείς ένας αθλητής που ταξιδεύει τόσο πολύ να έχει εμβολιαστεί κατά του ιού.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Με το να φροντίζεις τον εαυτό σου, φροντίζεις και αυτούς που στέκονται δίπλα σου", δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν αφήνει τις αρνητικές κριτικές που του ασκούνται, να τον επηρεάσουν.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Western & Southern Open του Σινσινάτι τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/8, 03:15, Cosmote Sport 6HD).

Δείτε το post του Τσιτσιπά στο Instagram:

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ