WTA

Τίτλος στο Μεξικό για Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν

Η Παπαμιχαήλ στο United Cup
Η Παπαμιχαήλ στο United Cup PRINT SCREEN

Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Ραλούκα Σέρμπαν επικράτησαν στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF του Μεξικού και πανηγύρισαν τον τίτλο των 40.000 δολαρίων.

Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Ραλούκα Σέρμπαν κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά ITF των 40.000 δολαρίων στο Μεξικό επικρατώντας στον τελικό το διπλού των Κολομβιανών Γιουλιάνα Λιζαράζο και Μαρία Παουλίνα Πέρεζ-Γκαρθια με 3-6, 6-4, 10-4.

Για την Ελληνίδα τενίστρια αυτός ήταν ο 36ος τίτλος σε διπλά ITF στην καριέρα της σε σύνολο 65 τελικών, ο πρώτος έχοντας παρτενέρ Κύπρια τενίστρια, ο πρώτος μέσα στο 2023 αλλά και ο πρώτος σε 40άρι τουρνουά.

Για την Σέρμπαν αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε διπλό μετά από περίπου 4 χρόνια και το 2019 όπου μαζί με την Κσένια Λασκουτόβα κατέκτησαν το 25άρι τουρνουά στο Νανίγκ της Κίνας.

Ο τελικός ήταν αρκετά κλειστός με τις Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν να κατακτούν δύο πόντους περισσότερους από τις Κολομβιανές (61-59) ενώ εκμεταλλεύτηκαν τις δύο από τις συνολικά τρεις ευκαιρίες για break.

Ο τίτλος κρίθηκε στο super tie-break εκεί όπου Παπαμιχαήλ και Σέρμπαν βρέθηκαν πίσω με 3-2, όμως από εκεί και πέρα κατέκτησαν τους 8 από τους 9 τελευταίους πόντους φτάνοντας στη νίκη, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική εβδομάδα στην πόλη του Μεξικού.

Πηγή: Tennis24

TAGS WTA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ