ATP FINALS

Τιμ: "Η νίκη επί του Τσιτσιπά κρίθηκε στο σερβίς"

Ο Ντόμινικ Τιμ πανηγυρίζει τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στην πρεμιέρα των ATP Finals
Ο Ντόμινικ Τιμ στην πρεμιέρα του ATP Finals κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά JOHN WALTON/PA VIA AP

Ο Ντόμινικ Τιμ παραδέχτηκε ότι το επίπεδο τένις στην πρεμιέρα του ATP Finals ήταν χειρότερο από τον περσινό τελικό, ωστόσο, παραμένει χαρούμενος για την κομβικής σημασίας νίκη που πήρε κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ειλικρινής ο Ντομινίκ Τιμ διαπίστωσε όπως όλοι μας, ότι η πρεμιέρα του φετινού ATP Finals δεν είχε καμία σχέση με το επίπεδο τένις που είδαμε στον περσινό τελικό.

Οι δύο τενίστες, Τσιτσιπάς και Τιμ, δεν μπήκαν στο φετινό Finals σε ιδιαίτερα καλή αγωνιστική κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε ένα συναρπαστικό ματς!

"Το επίπεδο τένις ήταν σαφώς υψηλότερο στον περσινό τελικό. Είμασταν σε πολύ καλή φόρμα πέρσι και τα δώσαμε όλα για τον τίτλο. Η ατμόσφαιρα ήταν "τρελή", καμία σχέση με σήμερα.

Το ματς κρίθηκε πιο πολύ στο σερβίς και είδαμε μόνο δύο breaks. Οι συνθήκες του κορτ είναι αρκετά γρήγορες, είμαι χαρούμενος με τη νίκη μου! Γνωρίζω από τα τελευταία τέσσερα χρόνια που παίζω εδώ πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς με νίκη" δήλωσε ο Αυστριακός.

"Δεν είμαι σε καμία περίπτωση το φαβορί. Φαβορί είναι πάντα ο Νόβακ και ο Ράφα βάσει των όσων απίστευτων έχουν πετύχει στο άθλημα. Στην πραγματικότητα, καθένας από τους οκτώ συμμετέχοντες έχει τις ελπίδες του. Κάθε ματς ξεκινά στο 50/50 και ο πιο καλός ή τυχερός στη μέρα θα κερδίσει. Δεν μπορώ να μπω σε προβλέψεις", τόνισε ο Τιμ.

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ