MADRID OPEN

Τιμ: "Μου αρέσει πολύ ο Τσιτσιπάς, ανυπομονώ για το παιχνίδι"

Ο Ντόμινικ Τιμ με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Ο Ντόμινικ Τιμ με τον Στέφανο Τσιτσιπά © 2019 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Ντόμινικ Τιμ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (29/4) στον δεύτερο γύρο του Madrid Open, χαρακτηρίζοντάς τον "απίστευτο παίκτη".

Ο Ντόμινικ Τιμ μίλησε για την αναμέτρηση το Σάββατο (29/4) κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του Αυστριακού επί του Κάιλ Έντμουντ για τον 1ο γύρο του Madrid Open.

“Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ (σ.σ. Τσιτσιπάς), είναι απίστευτος παίκτης. Μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια του. Είχαμε μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις στο παρελθόν και στον τελικό των ATP Finals.

Η τελευταία μας συνάντηση στο χώμα ήταν πριν από 5 χρόνια. Είναι πολύς καιρός. Από τότε έχουμε παίξει και δύο στον τελικό του Roland Garros. Ελπίζω να είμαι καλά και να κάνω ένα πολύ καλό ματς”, είπε ο πρώην Νο3 του κόσμου και δύο φορές φιναλίστ στη Μαδρίτη (2017, 2018).

Τελευταία φορά που ο Τσιτσιπάς συνάντησε τον Τιμ σε χωμάτινη επιφάνεια ήταν στο Roland Garros του 2018 με τον Αυστριακό να επικρατεί στα 4 sets για τον 2ο γύρο του τουρνουά. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στους τελικούς ATP στο Λονδίνο με τον Τιμ να κερδίζει στη φάση των ομίλων με 7-6(5), 4-6, 6-3.

Πηγή: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ