ΤΕΝΙΣ

Τέλος ο Μάρεϊ, ελπίζει ο Τσόνγκα

Τέλος ο Μάρεϊ, ελπίζει ο Τσόνγκα

Ο τραυματίας Άντι Μάρεϊ απέσυρε τη συμμετοχή του από τους τελικούς του Λονδίνου. Ο Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα ελπίζει σε πρόκριση στους "4".

Άσχημο τέλος είχε η φετινή σεζόν για τον Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος πονάει στη βουβωνική χώρα και απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια των τελικών της ATP Tour στην Ο2 Arena.

O Σέρβος Γιάνκο Τιπσάρεβιτς θα πάρει τη θέση του και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (23/11) τον Τσέχο Τόμας Μπερντιχ.

Ο Μάρεϊ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν είχε άλλη επιλογή και χρειάζεται να προφυλάξει την υγεία του ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ας μη ξεχνάμε ότι το Αυστραλιανό Όπεν διεξάγεται τον Ιανουάριο.

Πραγματικά άτυχος ο Σκωτσέζος, αλλά τι επιβράβευση για τον Τιπσάρεβιτς που πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν στο Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εν τω μεταξύ ο Γάλλος Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα διατήρηση ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας 7-6 (7-4), 6-1 του Αμερικάνου Μάρντι Φις.

Ο Τσόνγκα είχε 33 άσους και θα πρέπει να επαναλάβει την εμφάνιση αυτή (ειδικά εκείνη του δεύτερου σετ), καθώς για να περάσει στους "4" για πρώτη φορά θα χρειαστεί να νικήσει τον Ράφα Ναδάλ την Πέμπτη (24/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ