ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τάιλι: "Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα δικαστικά έξοδα του Τζόκοβιτς"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κρεγκ Τάιλι στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κρεγκ Τάιλι στο Australian Open © 2019 AARON FAVILA/ AP IMAGES

Ο διευθύνων σύμβουλος του Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους Αυστραλούς να αναλαμβάνουν τα νομικά έξοδα της υπόθεσης Τζόκοβιτς.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους Αυστραλούς να αναλαμβάνουν τα νομικά έξοδα που προέκυψαν στην υπόθεση Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με την Daily Mail Australia αποκαλύφθηκε πως το χρηματικό ποσό των 318.000 ευρώ (500.000 αυστραλιανά δολάρια) που αποτελεί το σύνολο των εξόδων της παραμονής και της δίκης του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία θα χρεωνόταν στο τουρνουά και κατ’ επέκταση στους Αυστραλούς φορολογούμενους.

Ο Τάιλι αρνήθηκε αυτά τα δημοσιεύματα και δήλωσε: "Έχω δει αυτές τις αναφορές σήμερα και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις οικονομικές ρυθμίσεις που έχουμε με τους παίκτες. Αλλά αυτά τα δημοσιεύματα είναι απλά αναληθή”.

Σημειώνεται ότι το Tennis Australia χρηματοδοτείται κάθε χρόνο με πολύ μεγάλα ποσά από τους φορολογούμενους της Αυστραλίας, με την πρόφαση ότι "αυτά τα χρήματα επιστρέφονται στο τένις".

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ