ΤΕΝΙΣ

Τα χάλασε η βροχή

STATUS Athens Open
Tennis Tournament
Ρόβας NIKOLAS KOMINIS - STUDIO KOMINIS

Η βροχή δεν επέτρεψε να γίνουν αγώνες σήμερα στο τουρνουά ΑΤΡ Challenger Τour, 125.000 $, Status Athens Open 2009

Τα γήπεδα του O.A Aθηνών είχαν γεμίσει με νερό και ο επιδιαιτητής Καρλ Μπάλντγουιν αναγκάστηκε να ματαιώσει το πρόγραμμα της Δευτέρας.
Το πρόγραμμα της Τρίτης 7 Απριλίου 2009 περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Κωνσταντίνου Οικονομίδη με τον Αλέξανδρο Γεωργούδα στο πλαίσιο του α΄ γύρου του Απλού.

Στο ματς, το οποίο έχει οριστεί για τις 3 μ.μ στο κεντρικό γήπεδο, θα βρεθούν αντιμέτωποι το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τένις. Ο 32χρονος Οικονομίδης, μετά από μια χρονιά γεμάτη ατυχίες, επέστρεψε στα κορτ αποφασισμένος να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος.

Ο 18χρονος Γεωργούδας, ο οποίος εκπαιδεύεται στην Ακαδημία Τένις, που εδρεύει στο Ανόβερο, πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στον τελικό του τουρνουά τζούνιορ του Οπεν Αυστραλίας.

Αύριο επίσης αγωνίζονται, τόσο το Νο 1 του ταμπλό, ο Τσέχος Ιβο Μινάρ με τον Ισπανό Λόπεζ Χαέν αλλά και το πιο λαμπρό όνομα του τουρνουά, ο Σλοβάκος Ντόμινικ Χρμπάτι με τον Ρουμάνο Αντριαν Κρουτσιάτ, φιναλίστ πέρσι στη διοργάνωση.

Από τους αγώνες του Διπλού ξεχωρίζει το ματς των Βρετανών Ντελγκάδο, Μάρεϊ (είναι ο αδερφός του Αντι Μάρεϊ, Νο 4 κόσμου) κόντρα στους Χρμπάτι (Σλοβακία), Ροσόλ (Τσεχία).

Οι αγώνες, που διεξάγονται στο κεντρικό γήπεδο, μεταδίδονται απευθείας από το Novasports 4.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ