ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Τσιτσιπάς: "Έκανα κοπάνες για να βλέπω το Roland Garros"

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Τσιτσιπάς: "Έκανα κοπάνες για να βλέπω το Roland Garros"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγη ώρα μετά τη νίκη του επί του Ρούμπλεφ στάθηκε στο όνειρο που είχε από μικρό παιδί να παίξει στο Roland Garros και στο Philippe Chatrier.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 3-0 τον Ρούμπλεφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους τέσσερις του Roland Garros με τον Έλληνα τενίστα με τη λήξη της αναμέτρησης ευτυχισμένος και συγκινημένος να στέκεται στο όνειρο που είχε από μικρός να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια για το πρώτο σετ πως κατάφερες να επιστρέψεις, ποιο ήταν το μυστικό σου;
"Αν σας πω δεν θα είναι ποια μυστικό".

Βλέπουμε να είσαι στην καλύτερη κατάσταση, να παίρνεις συνέχεια σωστές αποφάσεις;
"Μπορείτε να το πείτε αυτό νοιώθω άνετα παίζοντας εδώ και παρότι δεν ξεκίνησα καλά θυμήθηκε πόσο μεγάλος αγωνιστής είμαι και προσπαθώ να βρω λύσεις σε δύσκολες στιγμές, να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, να βρω τις λύσεις. Το να παίζω στο Παρίσι ήταν πάντα ευχάριστο και θέλω να έρχομαι εδώ και να παίζω.

Το έβλεπα από μικρός το Roland Garros και το να βρίσκομαι εδώ ήταν πάντα ένα όνειρο, να παίξω εδώ μπροστά και πόσο μάλλον στο "Philippe Chatrier". Πριν συνεχίσω να πω πως στο παρελθόν έκανα κοπάνες από τα μαθήματα μου για να βλέπω παιχνίδια της διοργάνωσης".

Ο Έλληνας τενίστας έκλεισε τις δηλώσεις του μιλώντας στα γαλλικά: "Σε ευχαριστώ Παρίσι, σε αγαπώ".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ