ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το νέο toilet break και οι αποδοκιμασίες από το κοινό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει κομμάτι της παρουσίας του τα διαλείμματα για τουαλέτα και αλλαγή ρούχων με τους αντιπάλους του και το κοινό να δυσανασχετούν. Το ίδιο συνέβη και στο ματς απέναντι στον Μαναρίνο όπου το κοινό τον αποδοκίμασε έντονα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι από τα ονόματα που ακούγονται πολύ τελευταία στο ATP Tour αλλά για τους λάθος λόγους. Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο3 της πάγκόσμιας κατάταξης έχει δημιουργήσει σύγχυση και νεύρα στους αντιπάλους του με τα μεγάλα διαλείμματα που παίρνει όταν το ματς καίει.

Μάλιστα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον Έλληνα χαρακτηρίζοντάς το "απαράδεκτο από έναν παίκτη που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης".

Το ίδιο περιστατικό συνέβη και στο παιχνίδι απέναντι στον Αντριάν Μαναρίνο εκεί όπου ο Στέφανος έλειψε με διάλειμμα για οκτώ λεπτά και επέστρεψε υπό τις αποδοκιμασίες μερίδας του κοινού. Μάλιστα ο αντίπαλός του, προκειμένου να μείνει ζεστός έκανε κάποια σερβίς την ώρα που το κανάλι που μετέδιδε το ματς έδειχνε παράλληλα τις δηλώσεις του Ζβέρεφ περί του θέματος.

Ο Τσιτσιπάς δεν έμεινε στο ένα διάλειμμα καθώς στη συνέχεια πήρε ακόμα ένα πιο μικρό σε διάρκεια κάνοντας και πάλι το κοινό να τον αποδοκιμάσει.

Θυμίζουμε ότι στον τρίτο γύρου του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ