ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή, όχι πριν τις 18:30, η πρεμιέρα του στο Miami Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after winning a point against Frances Tiafoe, of the United States, at the BNP Paribas Open tennis tournament in Indian Wells, Calif., Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Ryan Sun)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε @ 2024 RYAN SUN / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του Miami Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει πρεμιέρα στον 2ο γύρο κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, σε ένα ματς που θα αρχίσει το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) όχι πριν τις 18:30.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open (ATP Masters 1000), με τον Έλληνα τενίστας να κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, κόντρα στον Καναδό, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 126 του κόσμου.

Το πρωτο σερβίς στην αναμέτρηση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) όχι πριν τις 18:30, με την μάχη αυτή να είναι η έκτη συνολικά μεταξύ του Τσιτσιπά και του Σαποβάλοφ.

Σημειώνεται πως ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές τον Σαποβάλοφ, με τις νίκες να είναι 3-2 υπέρ του 24χρονου Καναδού. Μάλιστα, μία εκ των τριών νικών του Σαποβάλοφ είχε έρθει στο Μαϊάμι το 2019. Στην τελευταία τους συνάντηση στη Βαρκελώνη (χώμα) το 2023, ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 6-3, 6-2.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MIAMI OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ