ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία νέα για Μελβούρνη, αισιοδοξία για το Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open AP IMAGES

Μετά από σχεδόν 4 μήνες αυστηρού lockdown, η Μελβούρνη είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά καθώς δεν υπήρξε ούτε ένα δείγμα θετικ.ό αλλά ούτε και θάνατος από κορονοϊό, το τελευταίο 24ωρο.

Μετά από σχεδόν 4 μήνες αυστηρού lockdown, η Μελβούρνη είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά καθώς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας δεν υπήρξε ούτε ένα δείγμα θετικό αλλά ούτε και θάνατος από κορονοϊό, το τελευταίο 24ωρο.

Οι αρχές της πολιτείας, επέβαλαν ένα από τα πιο αυστηρά lockdown παγκοσμίως στους 5 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης και τα περιοριστικά μέτρα θα αρθούν την Τρίτη (27/10), ανοίγοντας ξανά τα καταστήματα λιανικής, τα κομμωτήρια και τα εστιατόρια.

Η Μελβούρνη και η περιφέρεια της Βικτόρια, δεν παρουσίασαν κανένα νέο κρούσμα το τελευταίο 24ωρο, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο, πριν επιβληθεί το lockdown.

Τα νέα είναι υπέροχα καθώς το Australian Open 2021 και τα τουρνουά προετοιμασίας στην Αυστραλία, είχαν τεθεί υπό αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, χρειάζεται περισσότερη υπομονή καθώς το Australian Open απέχει δύο μήνες και παραμένει άγνωστη η εξέλιξη της πανδημίας, με τους διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της σεζόν να σχεδιάζουν το τουρνουά με τρια σενάρια (με κόσμο, με λίγο κόσμο και καθόλου κόσμο), σχετικά με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του Melbourne Park.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ