ΚΙΝΑ

Σουάι Πενγκ: Videos κινεζικών μέσων την εμφάνισαν σε γήπεδο τένις

Η Σουάι Πενγκ εμφανίστηκε σε τουρνουά νέων και υπέγραφε μπάλες τένις
Η Σουάι Πενγκ εμφανίστηκε σε τουρνουά νέων και υπέγραφε μπάλες τένις PRINT SCREEN INSTAGRAM

Τα ΜΜΕ στην Κίνα βάζουν τέλος στο θρίλερ για την εξαφάνισή της Σουάι Πενγκ, η οποία αγνοείται μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό της από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης, παρουσιάζοντας videos που τη δείχνουν να εμφανίζεται για πρώτη φορά σε γήπεδο τένις.

Κινέζικα Μέσα βάζουν τέλος στο θρίλερ για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην τενίστριας, Σουάι Πενγκ. Η 35χρονη, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και αρκετές ημέρες, έπειτα από τις καταγγελίες της για σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κίνας Γκαολί Ζανγκ, φέρεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε γήπεδο τένις, μέσα από videos που δημοσιεύτηκαν.

Η πρωταθλήτρια του τένις είχε προβεί στην καταγγελία μέσω του λογαριασμού της στο κινεζικό Facebook, όμως μισή ώρα αργότερα η ανάρτηση λογοκρίθηκε και εξαφανίστηκε, όπως επίσης η ίδια. Τουλάχιστον πάντως σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα που έπαιξαν το θέμα, η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό γυναικών έβαλε η ίδια τέλος στο θρίλερ για την εξαφάνισή της.

Συγκεκριμένα, μέσω των video που διέρρευσαν στα social media, η Πένγκ φέρεται εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο στην τελετή έναρξης ενός τουρνουά τένις νέων στο Πεκίνο την Κυριακή (21/11). Βέβαια η 35χρονη, που δεν είχε δώσει ζημία ζωής για μέρες μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί δημόσια κι αυτό αφήνει ερωτηματικά.

Νωρίτερα από την Κυριακή, ο αρχισυντάκτης της κινεζικής Global Times, Χου Σιτζίν, είχε δηλώσει πως η Πενγκ παραμένει στο σπίτι της με δική της βούληση και πολύ σύντομα θα εμφανιστεί.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ