CANADIAN OPEN

Σερίνα Γουίλιαμς: Νίκησε μετά από 14 μήνες

Serena Williams of the US returns to France's Harmony Tan in a first round women's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Serena Williams of the US returns to France's Harmony Tan in a first round women's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Η Σερίνα Γουίλιαμς επικράτησε 2-0 σετ της Νούρια Ντίαζ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν 14 μήνες.

Την 1η της νίκη μετά τις 4 Ιουνίου του 2021 πανηγύρισε η Σερίνα Γουίλιαμς, στην επιστροφή της στη δράση, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Wimbledon.

Η 40χρονη θρύλος, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε της Νούρια Παριζάς Ντίαζ με 6-3, 6-4, στο ντεμπούτο της στο φετινό National Bank Open, του Τορόντο.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, η Αμερικανίδα απέκλεισε τη Νο57 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης και περιμένει τη μάχη της Ναόμι Οσάκα με την Κάια Κανέπι, ώστε να μάθει την επόμενη αντίπαλό της στον Καναδά.

Αυτό, ήταν το 1ο ματς της Γουίλιαμς σε hard court τουρνουά, μετά τον Φεβρουάριο του 2021 και τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η φιναλίστ του 2019 στο Τορόντο, σέρβιρε επτά άσους και έσβησε συνολικά, επτά break points της Ισπανίδας αντιπάλου της (1/8 b.p.), πριν πανηγύρισει την παρθενική νίκη της μέσα στο 2022.

Την 1η της νίκη μετά την κατάκτηση του Wimbledon, έκανε δικιά της, η Έλενα Ριμπάκινα. Η Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε της περυσινής ημιφιναλίστ στον Καναδά, Μαρί Μπόσκοβα, με 7-5, 6-7(3), 6-1 και στον 2ο γύρο του θεσμού, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κόκο Γκοφ και Μάντισον Μπρένγκλε.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS CANADIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ