US OPEN

Σερίνα Γουίλιαμς: Αποκλεισμός από το US Open και τέλος εποχής για την κορυφαία τενίστρια

Η Σερίνα Γουίλιαμς αποχαιρετά συγκινημένη το κοινό στην τελευταία παράσταση μίας σπουδαίας καριέρας
Η Σερίνα Γουίλιαμς αποχαιρετά συγκινημένη το κοινό στην τελευταία παράσταση μίας σπουδαίας καριέρας © 2022 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Η Σερίνα Γουίλιαμς πάλεψε, αλλά λύγισε στον 3ο γύρο του US Open από την Άιλα Τομλιάνοβιτς με 2-1 σετ και αποχαιρέτησε συγκινημένη το κοινό της στο τελευταίο παιχνίδια της σπουδαίας καριέρας της.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9) η Σερίνα Γουίλιαμς έδωσε την τελευταία παράσταση της σπουδαίας καριέρας της. Η 40χρονη Αμερικανίδα, που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο την πρόθεσή της να αποσυρθεί από τη δράση αμέσως μετά το US Open, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά τελικά λύγισε Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Η Αυστραλή τενίστρια που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του US Open, επιβλήθηκε της Γουίλιαμς με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-1).

Η Σερίνα αποχαιρέτησε συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια τον κόσμο που την αποθέωσε, σε μια ημέρα που θα μείνει στην ιστορία. "Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε άνθρωπο που φώναξε ποτέ στη ζωή του "Go Serena". Με υποστηρίζετε για δεκαετίες. Ήταν ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Σε ευχαριστώ μπαμπά, ξέρω πως παρακολουθείς. Σε ευχαριστώ μαμά. Όλα ξεκίνησαν από τους γονείς μου, τους είμαι τόσο ευγνώμων. Αυτά είναι δάκρυα χαράς, υποθέτω. Δεν θα γινόμουν η Σερίνα αν δεν υπήρχε η Βένους. Σε ευχαριστώ Βένους", είπε μετά το ματς η Βασίλισσα του τένις.

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ