ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Σάλος στη Σερβία, πολιτικός αποκάλεσε τον Τζόκοβιτς "ανεμβολίαστο γάιδαρο"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός 2021/ ASSOCIATED PRESS

"Ανεμβολίαστο γάιδαρο" αποκάλεσε ο Σέρβος πολιτικός, Νέναντ Τσάνακ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς για να προκληθεί σάλος στη Σερβία την ώρα που ο Νόλε παραμένει υπό κράτηση στη Μελβούρνη.

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς τελεί υπό κράτηση, σε απομόνωση στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Μελβούρνης, χωρίς το κινητό του τηλέφωνο, την ώρα που ο πατέρας του στέλνει μήνυμα για συλλαλητήριο και η κυβέρνηση της Σερβίας είναι έξαλλη με εκείνη της Αυστραλίας, Σέρβος πολιτικός τα βάζει ανοιχτά με τον Νόλε και με όσους τον υπερασπίζονται τις τελευταίες ώρες.

"Απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε έναν Σέρβο, υποστηρίζουν οι Σέρβοι! Λοιπόν, ναι, δεν πρόκειται για απαράδεκτη συμπεριφορά επειδή είναι Σέρβος, αλλά επειδή είναι ένας ανεμβολίαστος γάιδαρος" αναφέρει το tweet του 62χρονος Νέναντ Τσάνακ, που έχει προκαλέσει σάλο κυρίως για το timing στο οποίο πήρε αυτή την θέση μιας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ένας εθνικός ήρωας για την χώρα, ζει την πιο άβολη κατάσταση της ζωής και της καριέρας του.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ