ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Πατέρας Τζόκοβιτς: "Τον κρατούν αιχμάλωτο, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Wimbledon 2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Wimbledon 2021 @ 2016 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Αίσθηση προκαλούν νέες δηλώσεις του πατέρα του -υπό κράτηση- Νόβακ Τζόκοβιτς. "Τον κρατούν αιχμάλωτο, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους" λέει ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς από το Βελιγράδι.

Την ώρα που ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας είναι έξαλλος με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει υπό κράτηση σε απομόνωση στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Μελβούρνης, ο πατέρας του θρυλικού τενίστα καλεί τους συμπατριώτες του να είναι έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν!

"Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, τον κρατούν αιχμάλωτο εδώ και πολλές ώρες" δήλωσε στο Sputnik ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς και πρόσθεσε πως: "Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας".

Την ίδια ώρα, λέγεται πως οι αρχές της Αυστραλίας ενδιαφέρονται μονάχα για να λύσουν το ζήτημα με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο, ωστόσο μέσα της χώρας εξηγούν πως όσο περνούν οι ώρες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς η είσοδος και κατ' επέκταση η συμμετοχή του στο Australian Open.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ