MADRID OPEN

Σάκκαρη - Τσιτσιπάς: Το απόγευμα η μάχη της Μαρίας για την πρόκριση στον τελικό του Madrid Open, το βράδυ ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη στο US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη στο US Open © 2022 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την Πέμπτη (4/5) την προσπάθειά τους στο Madrid Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει τη Σαμπαλένκα περίπου στις 17:00 και το Νο5 του κόσμου τον Στρουφ περίπου στις 21:00. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Ελληνικό άρωμα έχει το Madrid Open την Πέμπτη (4/5), καθώς τόσο η Μαρία Σάκκαρη (Νο9), όσο κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) θα δώσουν τη μάχη τους για την πρόκριση στον τελικό και στα ημιτελικά του τουρνουά αντίστοιχα.

Η Ελληνίδα τενίστρια στοχεύει για πρώτη φορά στην καριέρα της στην πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 17:00.

Ο ημιτελικός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα από το Novasport 6, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον κρίσιμο αγώνα και live από το Match Center του SPORT24.

Αμέσως μετά περίπου στις 21:00 στο κεντρικό court θα μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου θα κοντραριστεί με τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνα θα μεταδοθεί από το Cosmote sports 6, αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή του και από το live του SPORT24 στο Match Center.

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ