ROME MASTERS

Σάκκαρη - Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή η Μαρία, το Σάββατο ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζονται να μπουν στο Rome Masters και το ντεμπούτο τους αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (12/5) και το Σάββατο (13/5) αντίστοιχα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και πλέον απομένουν ελάχιστες ώρες για το ντεμπούτο της Μαρίας Σάκκαρη (Νο9) και του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο5) στο Rome Masters.

Την Παρασκευή (12/5) αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Ρώμη η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα αντιμετωπίσει την 37χρονη Τσέχα και πρώην Νο16 του κόσμου, Μπαρμπόρα Στρικόβα, που την περασμένη Τρίτη (9/5) επικράτησε στον 1ο γύρο της Βελγίδας Μαρίνα Ζανέφσκα.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα περάσει στον 3ο γύρο όπου και θα διασταυρωθεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης Μπιάνκα Ανττρέσκου και Μαρκέτα Βοντρουσόβα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (13/5), καθώς την Τετάρτη (10/5) θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του πάνω μέρος του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι την Παρασκευή (12/5) θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος, ενώ αντίστοιχα για το κάτω μέρος του ταμπλό ο 1ος γύρος θα γίνει την Πέμπτη και ο 2ος το Σάββατο.

Θυμίζουμε ότι ο Νο5 του ταμπλό περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ