ROME MASTERS

Σάκκαρη - Τσιτσιπάς: Στις 12:00 η Μαρία απέναντι στην Βοντρουσόβα, στις 16:00 η συνέχεια του αγώνα του Στέφανου με τον Μπόρζες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters © 2023 ANTONIETTA BALDASSARRE / AP IMAGES

Την Κυριακή (14/5) η Μαρία Σάκκαρη κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την πορεία τους στο Rome Masters, με την Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει στις 12 την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρουσόβα και το Νο5 του κόσμου να συνεχίζει τον αγώνα του με τον Μπόρζες στις 16:00.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) συνεχίζουν την Κυριακή (14/5) την πορεία τους στο Rome Masters.

Στη φάση των 32 η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την 23χρονη Τσέχα Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Νο70), με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει στις 12:00 (COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE από το SPORT24).

Λίγο πιο μετά, περίπου στις 16:00 αναμένεται να συνεχιστεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόρζες , που άρχισε το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Η βροχή που έπεφτε το βράδυ του Σαββάτου οδήγησε τους οργανωτές στην απόφαση να διακόψουν όλους τους αγώνες περιμένοντας να δουν την εξέλιξη του καιρού.

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμεναν και μετέφεραν τις αναμετρήσεις για την Κυριακή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νο5 του κόσμου τη στιγμή της διακοπής ήταν δύο game μακριά από τη νίκη (6-3, 4-3).

TAGS ROME MASTERS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ