ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Το τένις είναι πλέον τρίτο άθλημα στην Ελλάδα"

Η Μαρία Σάκκαρη χαιρετά το κοινό
Η Μαρία Σάκκαρη χαιρετά το κοινό AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τη χαρά της που το τένις στην Ελλάδα έχει αλλάξει επίπεδο εξέφρασε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του Wimbledon.

Η πρεμιέρα της Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon συνδυάστηκε από τη νίκη της επί της Αυστραλής Χάιβς. Στο φινάλε του αγώνα κι αφού έκανε τον απολογισμό της επικράτησής της με 6-1, 6-4, η 26χρονη τενίστρια και Νο5 στον κόσμο, μίλησε για το νέο status του τένις στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως είναι πλέον το τρίτο άθλημα σε δημοφιλία ύστερα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα σχολίασε η Μαρία αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: "Έκανε καλή δουλειά, αν και θα ήθελα να κλείσω νωρίτερα το παιχνίδι. Όσο περισσότερο παίζεις σε μια επιφάνεια, τόσο τη νιώθεις. Βέβαια είναι διαφορετικό τουρνουά εδώ, είναι υπέροχο. Το γρασίδι με βοηθάει, είμαι ενθουσιασμένη και περιμένω το επόμενο παιχνίδι μου.

Το τένις μεγαλώνει στην Ελλάδα. Ήταν ένα άγνωστο σπορ, αλλά πλέον είναι το τρίτο, πίσω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και είμαι ενθουσιασμένη. Έχουν αλλάξει οι ζωές μας και είναι υπέροχο που μας μιλά ο κόσμος στον δρόμο. Δεν είμαστε μεγάλη χώρα, αλλά μια σπουδαία χώρα".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ