ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το πρωί της Τρίτης κόντρα στην Πλίσκοβα για το τουρνουά του Ντουμπάι

Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/) JOHN MINCHILLO / AP PHOTO

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο18) στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ντουμπάι, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το πρωί της Τρίτης (21/2).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο18) στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι με την Τσέχα και πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί της συμπατριώτισσάς της Μαρκέτα Βοντρουσόβα με 6-3, 6-4 για τον 1ο γύρο του τουρνουά και ετοιμάζεται για την επόμενη φάση κόντρα στην Ελληνίδα τενίστρια.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί νωρίς την Τρίτη (21/2). Σύμφωνα με την WTA το ματς θα γίνει στο Court 1 και θα είναι το πρώτο ματς του προγράμματος, που ανοίγει στις 10:00.

Σάκκαρη και Πλίσκοβα θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους με τις δύο τενίστριες να μετρούν από δύο νίκες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους την περσινή σεζόν στο Τορόντο η Πλίσκοβα είχε πάρει τη νίκη στα τρία sets μετά από ένα δραματικό παιχνίδι.

Για τη Σάκκαρη αυτή είναι η 3η παρουσία της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης με την Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης να μην έχει ακόμα νίκη, ενώ στην τελευταία της παρουσία το 2021 ηττήθηκε από την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Από τη μεριά της η Πλίσκοβα ήταν φιναλίστ το 2015 στη διοργάνωση ενώ από εκεί και πέρα και μέχρι πέρσι δεν έχει προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ