ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Το παιχνίδι μου είναι σε καλό επίπεδο"

Η Μαρία Σάκκαρη στη μονομαχία με την Τρεβιζάν
Η Μαρία Σάκκαρη στη μονομαχία με την Τρεβιζάν @ 2023 MARK BAKER BAKER / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την απόδοσή της στο court, ενώ τόνισε πως και σε πνευματικό επίπεδο είναι καλά.

Η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε τη Ρωσίδα και Νο84 τενίστρια του κόσμου, Βαρβάρα Γκρατσέβα, με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά στο indoor 250άρι τουρνουά της Αυστρίας.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι η Νο7 στον κόσμο εμφανίστηκε χαρούμενη με το επίπεδό της αγωνιστικά και πνευματικά, αναφέροντας παράλληλα την επιθυμία της να ανεβάσει περισσότερο το παιχνίδι της για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο Λιντς.

"Έχει δυσκολίες να αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά κάποια. Πρέπει να συνηθίσω πως όταν είσαι στις ψηλότερες θέσεις της κατάταξης όλες θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερό τους τένις. Κάποιες φορές δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό στο γήπεδο και δουλεύω πάνω σ' αυτό και βελτιώνομαι, είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω.

Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα. Δημιούργησα περισσότερες ευκαιρίες στο αντίπαλο σερβίς σήμερα, αλλά το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι πολύ δύσκολο, οπότε θα πρέπει να ανεβάσω το παιχνίδι μου γι' αυτό το ματς, αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, έρχονται πολύ δύσκολα τουρνουά.

Νομίζω πάντως πως το παιχνίδι μου είναι ήδη σε ένα καλό επίπεδο και είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Πνευματικά επίσης είμαι καλύτερα, είμαι καλύτερα απ' ότι στην Αυστραλία, είμαι χαρούμενη και ελπίζω να μπορέσω να μείνω κι άλλο εδώ στο Λιντς.

Αύριο σίγουρα θα κάνω μια βόλτα, θα ντυθώ καλά και θα πάω μια βόλτα με την ομάδα μου το πρωί". Τέλος, αναφερόμενη στο γεγονός ότι η πόλη είναι γεμάτη με αφίσες που έχουν το πρόσωπό της είπε:

"Δεν μου αρέσει αυτό. Νιώθω περίεργα να περπατάω και να βλέπω τον εαυτό μου στις αφίσες. Αλλά μπορούμε να συζητήσουμε και να μου πεις που πήγες, γιατί εκεί που πήγα εγώ δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ