WIMBLEDON

Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Παρασκευής (01/07) ο αγώνας της με την Τατιάνα Μαρία

Greece's Maria Sakkari celebrates defeating Australia's Zoe Hives during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Greece's Maria Sakkari celebrates defeating Australia's Zoe Hives during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Γνωστό έγινε το συνολικό πρόγραμμα της Παρασκευής (01/07) για το Wimbledon με την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Τατιάνα Μαρία να αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 15.00.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Παρασκευής (01/07) για το Wimbledon στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Τατιάνα Μαρία (έναρξη περίπου στις 15.00, Novasports).

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Τόμοβα, αφού δίχως να χάσει σετ πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Στην αντίπερα όχθη η Τατιάνα Μαρία (Νο103) επικράτησε 2-1 απέναντι στην Κιρστέα σε μια από τις εκπλήξεις της ημέρας.

Οι δύο αθλήτριες έχουν βρεθεί δύο φορές αντιμέτωπες, μία σε επίπεδο ITF και μία στο τουρ της WTA και μετρούν από μία νίκη. Η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς το 2014, ενώ η Σάκκαρη στο δεύτερο πριν από μερικούς μήνες στο Australian Open.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ