ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Την Πέμπτη στις 12:00 η πρεμιέρα της Μαρίας στο Madrid Open κόντρα στη Βέκιτς

Η Μαρία Σάκκαρη στο Madrid Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο Madrid Open © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) ρίχνεται την Πέμπτη (25/04) στη μάχη του Madrid Open και στον 2ο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς (Νο38).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) ξεκινά την Πέμπτη (25/04) τις υποχρεώσεις της στο Madrid Open, με την Ντόνα Βέκιτς (Νο38) να είναι η αντίπαλός της στον 2ο γύρο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD, ενώ μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε live από το Match Center του SPORT24.

Αυτή θα είναι η 10η φορά που οι δύο τενίστριες θα συναντηθούν στην καριέρα τους με την τενίστρια από την Κροατία να έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 6-3 με την τελευταία νίκη της να είναι και η πιο πρόσφατη στο περσινό τουρνουά του Βερολίνου (ημιτελικά).

Το 2023 ήταν κι η τελευταία νίκη της Σάκκαρη κόντρα στην Βέκιτς για τα προημιτελικά του Λιντς (Αυστρία), σταματώντας ένα σερί τριών νικών της Βέκιτς.

Όποια από τις δυο προκριθεί στον 3ο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει εκεί μια εκ των Ελίζ Μέρτενς και Σλόαν Στέφενς.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ