US OPEN

Σάκκαρη: Θα αντιμετωπίσει την Σιγιού Γουάνγκ στο δεύτερο γύρο του US Open

Xiyu Wang, of China, serves during a match against Liudmila Samsonova, of Russia, at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 6, 2022, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Xiyu Wang, of China, serves during a match against Liudmila Samsonova, of Russia, at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 6, 2022, in Washington. () 2022 AP PHOTO/NICK WASS

Η Σιγιού Γουάνγκ επικράτησε 2-1 σετ της Γαλλίδας Ντιάν Παρί και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του US Open.

Την Σιγιού Γουάνγκ, Νο.75 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο του US Open η Μαρία Σάκκαρη. Η 21χρονη Κινέζα χρειάστηκε να κάνει σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Ντιάν Παρί.

Η Γαλλίδα κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5, όμως τα επόμενα δύο πήγαν στη Γουάνγκ με 6-3, 6-3 η οποία πανηγύρισε την πρόκριση.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam και δεδομένα είναι μία αντίπαλος που δεν τρομάζει την Μαρία Σάκκαρη. Η αναμέτρηση των δύο αθλητριών αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (31/08) και θα είναι η πρώτη τους.

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ