ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Κυριακής ο τελικός στη Γουαδαλαχάρα κόντρα στην Ντόλχαϊντ

Η Μαρία Σάκκαρη χειροκροτεί τον κόσμο στη Γουαδαλαχάρα μετά την πρόκρισή της στον τελικό
Η Μαρία Σάκκαρη χειροκροτεί τον κόσμο στη Γουαδαλαχάρα μετά την πρόκρισή της στον τελικό © 2023 REFUGIO RUIZ / AP IMAGES

Τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Γουαδαλαχάρα την Αμερικανίδα Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ (Νο111) και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της για φέτος. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 03:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) βρίσκεται έναν αγώνα μακριά από τον πρώτο τίτλο της για φέτος, καθώς μετά τη σπουδαία νίκη της κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία με 2-0 σετ σε 71 λεπτά προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Εκεί θα συναντήσει για πρώτη φορά στο tour την Αμερικανίδα και Νο111 του κόσμου, Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) και θα μεταδοθεί στην Ελλάδα από το Novasports 6HD.

Αυτός θα είναι ο 9ος τελικός στην καριέρα της Σάκκαρη (1-7 σε τελικούς), 2ος για φέτος μετά το 500άρι της Ουάσινγκτον, όπου είχε ηττηθεί από την Κόκο Γκοφ και 3ος συνολικά σε ένα 1000άρι τουρνουά, που είναι η σημαντικότερη κατηγορία που έχει παίξει τελικό, μετά το Indian Wells του 2022 και τη Γουαδαλαχάρα την ίδια χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Τζέσικα Πεγκούλα είχε στερήσει από τη Σάκκαρη τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ